Werken en Leren tegelijk

BBL-ers

Wij bieden je de mogelijkheid om, op kosten van Big Bazar, een erkende detailhandelsopleiding te volgen op MBO niveau 2, 3 en 4. Deze (verkorte) opleiding hebben we opgezet in samenwerking met het NCVB (ROC Tilburg) en wordt door het hele land gegeven. Van jou vragen we inzet, enthousiasme en vooral veel zin om alles wat je leert in de praktijk te brengen. 

Bij Big Bazar doen we alle werkzaamheden met elkaar. Van kassadraaien tot vakken vullen, van het helpen van onze klanten tot het bestellen van de artikelen. Als BBL-er werk je volop mee en leer je dus alle werkzaamheden in de winkel.

Doe je een opleiding op niveau 3 of 4 en wil je meer leren over het aansturen van een team, werving en selectie, het maken van een planning of de omzetcijfers, dan ben je bij ons ook aan het goede adres.
 
Veel van onze BBL-ers zijn inmiddels doorgestroomd naar een leidinggevende functie en sturen nu zelf een filiaal van Big Bazar aan. Een prima start van een mooie carrière in de Retail!
Werken en Leren
Doorgroei mogelijkheden
Een leuk team

Werken en leren tegelijk

Stages en afstuderen


Als je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) opleiding volgt richting Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop, kun je bij ons terecht voor een leuke en leerzame stageplaats.

Ook als stagiair draai je bij ons volledig mee in het team en krijg je dus de mogelijkheid om alle voorkomende werkzaamheden te leren.

Als je op zoek bent naar een stageplaats kun je onze vacatures checken of een Job Alert aanmaken, maar loop ook gewoon eens binnen bij het filiaal in jouw buurt. Wie weet hebben zij ruimte voor een enthousiaste stagiar!


Stage op het hoofdkantoor

Ben je op zoek naar een MBO of HBO stage óf naar een afstudeeropdracht? Wij hebben op ons hoofdkantoor in Amsterdam regelmatig ruimte voor stagiaires op het gebied van HR, Marketing en Communicatie, Formulebeheer, Finance, ICT, Interne Controle & Veiligheid, Category Management en Supply Chain. De vacatures hiervoor staan altijd op onze site. Zie je er nu niets bij staan, maak dan een Job Alert aan om niets te missen.

Heb je nog

vragen?

Heb je nog vragen over het werken bij Big Bazar, kijk even bij veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@bigbazar.eu of loop even binnen bij één van onze winkels en vraag naar de Bedrijfsleider.