Een functie op

ons hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor in Amsterdam werken ruim 60 medewerkers in zeer uiteenlopende functies op het gebied van onder meer Marketing, Category Management, Supply Chain, Finance en HR. Alle medewerkers op het hoofdkantoor werken samen aan een zo optimaal mogelijke winkelformule waar onze klanten zo goed mogelijk bediend worden en met veel plezier winkelen en leuke artikelen kunnen vinden voor de laagste prijs. Wat we met elkaar gemeen hebben is dat iedereen een passie heeft voor retail en de hectiek die hiermee gepaard gaat, want geen dag is hetzelfde! 

Ruimte voor eigen initiatief
Jij maakt het verschil
Meebouwen aan een succesvolle snelgroeiende discountformule

Big Bazar

Groeit!

De groei van Big Bazar is ook te merken op ons hoofdkantoor. In korte tijd zijn er diverse afdelingen opgezet en nieuwe functies ontstaan. Omdat het hoofdkantoor bestaat uit een relatief klein team zijn de lijnen kort en is er veel direct contact met de collega’s en de filialen. Ook zorgt dit ervoor dat functies erg breed en dus afwisselend zijn. We werken samen hard aan hetzelfde doel en dit merk je ook aan de gedrevenheid van het hele team. Wij geloven erin dat je altijd in verbeteringen moet blijven denken en daarom wordt initiatief tonen en durven meedenken enorm gewaardeerd.

Heb je nog

vragen?

Heb je nog vragen over het werken bij Big Bazar, kijk even bij veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@bigbazar.eu