Een

Bijbaan

Voor mensen die, naast hun opleiding, iets willen bijverdienen hebben wij volop mogelijkheden. Je kunt bij ons bijvoorbeeld aan de slag als Vulploegmedewerker of als Hulpkracht.

School en Big Bazar; goed te combineren!
Lekker bijverdienen
Een leuk team

Big Bazar

bijbanen


Vulploegmedewerkers

Vulploegmedewerkers werken 0-12 uur per week, meestal in de avonduren als het filiaal gesloten is. Je kunt je dus helemaal richten op het verwerken van de vracht, waarbij je zorgt dat de collega's de dag erna starten in een goed gevulde en opgeruimde winkel.

De Vulploeg wordt aangestuurd door de Bedrijfsleider of door een Vulploegleider, deze vertelt je op welk deel van de winkel jij je die avond gaat richten en leert je hoe je het werk zo slim en snel mogelijk kunt doen.

Een gezellige bijbaan waarbij je lekker in beweging blijft.


Hulpkrachten

Hulpkrachten werken ook 0-12 uur per week, maar dan in het weekend of na schooltijd. Als hulpkracht doe je alle voorkomende werkzaamheden. Van klanten helpen tot kassadraaien (als je 16 jaar of ouder bent) en van schoonmaken tot vakkenvullen.

Echt afwisselend werk, waarbij je veel in contact komt met andere mensen.


Bijbaan en school

We vinden het belangrijk dat je jouw baan bij Big Bazar goed kunt combineren met school. De Bedrijfsleider houdt, bij het maken van de planning, natuurlijk rekening met jouw rooster.

Heb je nog

vragen?

Heb je nog vragen over het werken bij Big Bazar, kijk even bij veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@bigbazar.eu of loop binnen bij één van onze winkels en vraag naar de Bedrijfsleider.