Aan de slag als

Bedrijfsleider

Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor één van onze filialen. Jij kunt daar écht het verschil maken, omdat jij kan zorgen voor een goede sfeer, een betrokken team, een commercieel sterke winkel en daarmee voor een goed filiaalresultaat.

Jij maakt het verschil
Ruimte voor eigen initiatief
Meebouwen aan een succesvolle snelgroeiende discountformule

Een Bedrijfsleider bij Big Bazar is een "meewerkend voorman". Natuurlijk heb je administratieve taken zoals het maken van een planning en het verantwoorden van de ureninzet, maar verreweg het grootste deel van de tijd ben je aan het werk op de winkelvoer.

Wij zijn een discounter met een breed en steeds wisselend assortiment. Samen met je team besteed je dus veel tijd en aandacht aan het verwerken van de vracht en het up-to-date houden van de winkel, waarbij je zelf veel commerciële vrijheid hebt.

Afhankelijk van de grootte van het filiaal werk je samen met een Assistent en/of een aantal Sleutelverantwoordelijken. Verder bestaat het team uit Verkoopmedewerkers, Hulpkrachten en in veel gevallen een vulploeg, BBL-ers en Stagiaires.

Als je bij ons in dienst komt maken we, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een plan om je in te werken. Over het algemeen start je bij een ervaren collega in het filiaal, die je alle ins en outs van Big Bazar laat zien. Verder krijg je een aantal trainingsdagen aangeboden, waar diverse onderwerpen aan bod komen die van belang zijn voor het uitoefenen van de functie.

Heb je nog

vragen?

Heb je nog vragen over het werken bij Big Bazar, kijk even bij veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@bigbazar.eu of loop even binnen bij één van onze winkels en vraag naar de Bedrijfsleider.