Big Bazar

Dat zijn wij!

Fun up your life!

Big Bazar is een kleurrijke discounter met fans in Nederland en België. Wij geloven dat het leven altijd leuker kan. Daarom liggen onze winkels megavol verrassende producten om van elk moment iets bijzonders te maken. Van feest- tot huishoudproducten en van knutselspullen tot snoep. Meer dan 5.000 artikelen, heel veel A-merken en altijd bizar goedkoop.

 

Facts & figures

Sinds onze start in 2007 zijn we snel gegroeid. Naar 135 winkels in Nederland en België en een team van 2.000 man/vrouw sterk in onze winkels en op ons servicekantoor in Amsterdam. In 2016 riep de Consumentenbond ons uit tot de goedkoopste A-merken drogist van Nederland. In 2021 verruilden we van eigenaar: Mirage Retailgroep verkocht de Big Bazar formule aan ondernemer Jerke Kooistra.

Met CEO Hans Danhof aan het roer zijn we klaar om onze unieke formule nog verder uit te bouwen.

Maar hey, natuurlijk blijven we altijd wie we zijn: aanstekelijk enthousiast, een tikje eigenwijs, geen moment saai en altijd extreem betaalbaar. Have fun!

 

Join the team!

Samen met ruim 2.000 collega’s werken we elke dag snoeihard om het leven van onze klanten leuker te maken. Met verrassende producten, lage prijzen en service met een glimlach. We geloven in de kracht van kleur. In hoe we eruitzien, in ons assortiment, in de mensen die bij ons kopen én de mensen die bij ons werken. Iedereen is welkom, hoe meer kleur hoe meer fun! Wil jij meehelpen aan het succes van Big Bazar? Klik hier voor onze jobs.