Werken bij Big Bazar
 Let's work @ Big Bazar
 
 
 
 
 
 
Werken bij Big Bazar in een bepaalde regio
 

Vacatures rond Almere

 
Coördinator Import (parttime 24u)
Big Bazar is continu in beweging. Sterke groei gecombineerd met grote diversiteit in de productcategorieën maakt dat er behoefte ontstond aan een afdeling Supply Chain. De afdeling is inmiddels voorbij aan zijn startfase, maar nog volop in ontwikkeling. Om het Supply Chain team verder te versterken zijn wij op zoek naar een Coördinator Import
Amsterdam
Hoofdkantoor
24 uur
 
BBL verkoopmedewerker Amsterdam
Wil jij graag een officieel landelijk erkend MBO-diploma halen waarbij je werken en leren goed kunt combineren, dan is een opleiding volgen via Big Bazar B.V. een mooie kans!
Amsterdam ZO Bijlmerplein 399
Big Bazar Winkel
 
BOL Stagiair Amsterdam
Wil jij tijdens je opleiding ervaring opdoen met het werken bij in de detailhandel? Dan bieden wij je de mogelijkheid om een stage in een van onze winkels te volgen.
Amsterdam ZO Bijlmerplein 399
Big Bazar Winkel
0 tot 36 uur
 
Hulpkracht Amsterdam
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan naast je school of studie en hou je niet van stilzitten, dan is Hulpkracht bij Big Bazar wellicht iets voor jou.
Amsterdam ZO Bijlmerplein 399
Big Bazar Winkel
tot 12 uur
 
Verkoopmedewerker Amsterdam
Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel of al winkelervaring heeft. Je vindt het leuk om een klant zo goed mogelijk te helpen en weet samen met je collega’s een goed resultaat neer te zetten.
Amsterdam ZO Bijlmerplein 399
Big Bazar Winkel
13 tot 24 uur
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgende
   Getoond: resultaten 1 tot 5

 
 
Vacatures rond een stad
 
 
Overwerkenbijbigbazar.nl
 
Volg Big Bazar