Werken bij Big Bazar
 Let's work @ Big Bazar
 
 
 
 
 
Je bent hier: Home > Werken & Leren
 
Werken en leren bij Big Bazar
 
 

Werken & Leren bij Big Bazar

Volg je een mbo-opleiding richting Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop, dan kun je bij ons een mbo-stage volgen. Het maakt niet uit hoe lang jouw mbo-stage duurt en/of je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) opleiding doet.
 
Werken op een leerplek voor een BBL-opleiding of een mbo-stage in de detailhandel doe je bij Big Bazar. Bij ons kun je met een mbo-stage of BBL plek veel leren over werken in een winkel en de detailhandel. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Wij ontwikkelen en groeien zelf ook nog iedere dag!
 

Wat leer je als Verkoper met een BBL plek of mbo-stage in de winkel?

Jij staat aan het begin van je carrière. Een stage of BBL plek moet leerzaam én vooral heel leuk zijn. Daarom doen wij er alles aan om jou tijdens jouw mbo-stage of BBL-opleiding zoveel mogelijk te leren over werken als Verkoper in een Big Bazar winkel en de detailhandel. Hoe doen we dat? Je werkt meteen mee als volwaardig teamlid van Big Bazar, je leert de winkel in te richten, klanten te woord te staan, kassawerkzaamheden, artikelen bestellen en de vracht verwerken.

Voor een BBL plek solliciteer je op een beschikbare vacature voor BBL medewerker.

Hbo-stages en afstudeeropdrachten

Ook als je een hbo-opleiding volgt, kun je stage lopen op ons hoofdkantoor in Amsterdam of in een van onze distributiecentra. Hierbij kun je denken aan de vakgebieden Finance, E-Commerce, Personeel & Organisatie, Marketing & Communicatie, Managementondersteuning, IT en Logistiek. Tevens hebben wij regelmatig gerichte opdrachten voor afstudeerstages of opdrachten die door een stagiair of afstudeerder kunnen worden uitgevoerd.
 
Stuur voor een stage op mbo- of hbo-niveau een open sollicitatie met uitleg via onderstaande button.
 
 
 
 
 
Vacatures rond een stad
 
 
Overwerkenbijbigbazar.nl
 
Volg Big Bazar